lag_pris_tra_aluminium_fonster

Duoline

Duoline system är en innovativ lösning där aluminiumets hållbarhet och träets estetik möts. Systemet uppfyller stränga krav för energibesparande och passivt byggande. Aluminiumprofilens kanter har en karakteristisk klassisk form, vilket uttrycker den moderna designen och nutida arkitektoniska trender. Möjlighet att välja bland träprofiler med tjocklek på 68 mm, 78 mm eller 88 mm ger flera konstruktionslösningar. Det yttre väderbeständigt överdraget i aluminium och ett lämpligt anslutningssystem förbättrar fönstrets stabilitet, statiska parametrar, energieffektivitet och ljudisolering. Systemet erbjuder ett flertal form- och färgmöjligheter så att de kan anpassas till yggnadsfasader på olika sätt.

Estetik
Innovativ design, överlägsen elegans, funktionalitet samt många färgvarianter av utrymmet tack vare ett brett utbud av färger för aluminium.

Energisparande
De material och lösningar som använts i båda systemen, inklusive ett modernt tätningssystem, garanterar enastående parametrar när det gäller värmeisolering: för Duoline System – på nivån 0,79 W/(m2*K)*

Varaktighet
Den tillämpade profilen, miljövänliga lacket med underskikt och impregneringsmedel mot skadedjur och svampar, samt aluminiumlisten som skyddar träet mot UV-strålning och vatten, garanterar en långsiktig hållbarhet och varaktighet av trä och aluminiumfönster.

BEGÄR OFFERT


Fönster 1

Fönster 1

Fönster 2

Fönster 1

Fönster 2

Fönster 3

Fönster 1

Fönster 2

Fönster 3

Fönster 4

Fönster 1

Fönster 2

Fönster 3

Fönster 4

Fönster 5info@lagprisfonster.se