Aluminium Fönster

Moderna Drutex aluminiumfönster och -dörrar är ett svar på den nutida arkitektoniska utvecklingen tack vare utnyttjande av innovativ teknologi och formens mångfald. Det breda urvalet av system i aluminium gör det möjligt att skapa funktionella och snygga konstruktioner, och lätt koppla fönster till dörrar, uterumspartier eller skjutpartier. MB-45, MB-70, MB-70 HI, MB-SR50N, MB-SR50N HI, MB-78 EI, MB-77 HS, MB-77 HS HI, MB-86 SI samt MB-WG60 är högkvalitativa aluminiumsystem avsedda för tillverkning av element för såväl inom- som utomhusarkitektur, t ex: olika typer av fönster, dörrar, vindfångare, vitriner, fasader, uterumspartier, rumsliga konstruktioner. Stora tillämpningsmöjligheter samt mångfald av monster och färger gör att aluminiumfönster kan anpassas till varje byggnadsarkitektur. Aluminiumfönster tillmötesgår högsta kvalitetskrav och samtidigt behåller utmärkta parametrar när det gäller energibesparing, hållbarhet och stabilitet av konstruktionen. Fönster i aluminium är perfekta för att skapa stora glasytor, vilket påverkar mängden av dagsljusinsläpp och användningskomfort.

Modern design
Aluminiumfönster och -dörrar kännetecknas av elegans och modern formgivning. Rik färgskala och formens mångfald gör det möjligt att anpassa fönster till varje byggnadsstil.

Hållbarhet och stabilitet
Fönsterprofiler i aluminium kännetecknas av utmärkt styrka och motståndskraft mot väderförhållanden. De deformeras inte och tappar inte sina egenskaper under användningstiden. Det är möjligt att tillverka konstruktioner i stora storlekar med stora glasytor och därmed skapa moderna och minimalistiska projekt.

Energibesparelse
Att aluminiumfönster är väldigt energibesparande kan man genast märka genom värde av värmekoefficient U. Aluminiumprofiler av högsta kvalitet med speciellt utformat termiska barriär är perfekt lösning för energieffektiva byggnader.

Funktionalitet
Aluminiumföster är enkelt att underhålla och behöver ej tidskrävande behandlingar. Tekniskt avancerade konstruktioner, grundade på stadiga profiler inom MB system, garanterar inte bara bekväm användning, utan också underbara parametrar när det gäller vattentäthet och motståndskraft mot vind.

BEGÄR OFFERT


Fönster 1

Fönster 1

Fönster 2

Fönster 1

Fönster 2

Fönster 3

Fönster 1

Fönster 2

Fönster 3

Fönster 4

Fönster 1

Fönster 2

Fönster 3

Fönster 4

Fönster 5

Förnamn/Efternamn (obligatoriskt):
Övriga notiser:
E-post
Telefon
info@lagprisfonster.se